Skip to content

Få flere og gladere gæster med bedre digitale kundeoplevelser

Når du arbejder i oplevelsesindustrien, sælger du drømme. Desværre er det svært, hvis dine digitale løsninger giver gæsterne mareridt. Det sidste kan vi hjælpe dig med at fixe.
Jul 3, 2024 1:53:15 PM Tobias Høst
twoday-hjaelper-med-bedre-digitale-kundeoplevelser

Dine kunder vil forføres

Mindeværdige oplevelser begynder i det sekund, dine kommende gæster besøger dig online. Her vil de forføres af tekster, der sætter hverdagen på pause. De vil forsvinde i fantastiske billeder, finde svar på deres spørgsmål og, ikke mindst, kunne booke uden bøvl. Det ved vi alt om – og med mere end 3000 specialister kan vi få det til at ske.  

Fortæl mig mere

Få hjælp til digitalisering …

Lad os udvikle de digitale løsninger, der gør dine kunder og din forretning glad. Uanset om du leder efter en ny hjemmeside, webshop, app eller bookingportal, kan vi hjælpe dig sikkert i mål.

… og marketing og branding

Du skal have kunder i biksen. Det kan vi hjælpe med. Eksempelvis kan du få hjælp med alt lige fra SEO, Google Ads og mailflows til udvikling af kreative kampagner og ny og skarpere brandidentitet. Så hvad har du brug? Det kan vi finde ud af sammen.

 

Se, hvordan vi har hjulpet andre

Vi elsker at opleve nye ting. At rejse. At bryde hverdagens rutiner. Vi elsker også at hjælpe de skønne virksomheder, der gør det muligt.  

I de seneste år har vi udviklet mange stærke løsninger i oplevelses- og rejsebranchen. Lige fra tekniske løsninger til brandidentiteter. Vi har samlet nogle af dem nedenfor. Måske er der én, som minder om noget, du drømmer om.

 

twoday-samarbejder-med-small-danish-hotels

Small Danish Hotels

Hvad har vi lavet?

Hos Small Danish Hotels kan du booke en pause fra hverdagen på Danmarks hyggeligste kroer og hoteller. Det hjælper vi med at gøre så enkelt og inspirerende som muligt. Eksempelvis har vi lavet kundeinterviews, UX og design, og så står vi for den løbende udvikling af Umbraco-sitet og den tekniske integration til bookingsystemer. Vi sørger også for, at kunderne finder Small Danish Hotels ved hjælp af en fokuseret indsats på SEO, SEM og affiliate marketing. 

 

twoday-samarbejder-med-ski-group

SKI Group

Hvad har vi lavet?

Findes der noget bedre end skiferier? Ja, men få ting slår det. Derfor er vi også begejstrede for at samarbejde med SKI Group.   

Vi har udviklet én samlet Umbraco-løsning for gruppens tre brands: Højmark Rejser, OnlineSki og svenske Lion Alpin. De tre brands har hver sit site, som bygger på det samme framework. Det gør det muligt at udtrykke det enkelte brands særkende og position – og samtidig optimere det tekniske arbejde. Win-win. Apropos teknik: Takket være integrationen til Travefy forenkler SKI Group de interne processer og forstærker den digitale købsoplevelse. 

 

twoday-samarbejder-med-hoejhuset

Højhuset

Hvad har vi lavet?

Vi har skabt en brandidentitet for kulturhotellet – og derefter udviklet et webdesign, kodet hjemmesiden og hjulpet med marketing. Resultatet er et udtryk, der stikker ud. Som tårner sig op i et kedeligt kommunikativt landskab – akkurat ligesom Højhuset gør. 

Se hele casen

 

twoday-samarbejder-med-check-point-travel

Check Point Travel

Hvad har vi lavet?

Vi har udviklet rejseselskabets website og webshop med fokus på gode købsoplevelser. Her skal vi inspirere. Og konvertere. Vi skal også gøre livet lettere for medarbejderne. Derfor er Check Point Travels CMS og webshop integreret med den interne salgsplatform, så alle informationer på ordrer automatisk sendes videre til salgsteamet. 

Se hele casen

 

Sådan er det at samarbejde med os

Alle projekter er forskellige, men vi har 5 faglige kæpheste, vi altid rider:

  • Vi skal opnå målbare resultater sammen
  • Vi giver ikke svar uden først at undersøge dit spørgsmål
  • Vi skal udfordre hinanden
  • Vi skal have det sjovt sammen
  • Vi vil hellere nå et mål end følge en plan 

 

Kan et bureau virkelig hjælpe med både teknik og marketing? Det kan twoday – og vi er så glade for det. De har stor knowhow og et endnu større drive for at finde den bedste løsning for os. De lytter, udfordrer og eksekverer, så de er lige præcis dén partner, vi har brug for.

Signe Vognsen de Vos
Marketingchef, Small Danish Hotels

 

Specialister i gode oplevelser

I de seneste år har vi hjulpet en god håndfuld førende virksomheder i rejse- og oplevelsesindustrien. Ingen af dem er ens, men flere af deres behov og drømme er: De vil tiltrække flere kunder ved at tilbyde bedre digitale kundeoplevelser. Lyder det bekendt?

Ja – og jeg vil gerne have ha’ hjælp

 

twoday-situation-aarhus-133-1280

 

Fortjener dine gæster bedre digitale oplevelser?

Så tag fat i Tobias. Han kan hjælpe med at finde den bedste løsning for dig og dine gæster.

Tobias Høst

Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tobias.host@twoday.com

Relaterede artikler