Dynamics 365 Customer Engagement

Vil du vinde kundehjerter i morgen, så gør dine kontaktpunkter til personlige oplevelser i dag 

Dynamics 365 giver dig byggeklodserne til at skabe personlige oplevelser i alle kontaktpunkter. Den opgave hjælper vi gerne med.

Forstå dine kunder på en helt ny måde 

Dynamics 365 er en cloud-baseret CRM-platform til at styre og styrke dine kunderelationer. Platformen samler alle slags kundedata på tværs af organisationen og giver dig et komplet billede af dine kunder. Bruger du indsigten til at imødekomme kundernes forventninger, kan du forvente de kommer tilbage efter mere.

hjælp uanset hvilken situation, du står i

Du har måske allerede Dynamics 365 CE, men du får ikke udnyttet mulighederne. Det er ikke unormalt – men det er ualmindeligt ærgerligt, når nu intentionerne er der. Og det er de, for ellers var de slet ikke landet her. Vi hjælper dig gerne med at få mere ud af platformen. For os starter det med en snak om din virksomhed og jeres måde at arbejde på.

Du overvejer måske, om Dynamics 365 CE er noget for din virksomhed, men du er ikke sikker? Det kan vi godt forstå. Der er mange platforme derude. Og den bedste CRM-platform er den, der passer bedst til din virksomheds behov. Vi hjælper dig gerne med at afdække, om Dynamics 365 er vejen at gå for dig. 

dynamics-365-som-cms-platform
twoday

Fire fundamentale apps i Dynamics 365 CE

Platformen består af en samling applikationer – alle med CRM-funktionalitet. Vælg en eller flere. Brug dem hver for sig eller sammen for at opnå dine forretningsmål.

Sales giver mulighed for at strømline salgsprocessen fra første kontaktpunkt til endeligt køb. Du kan få overblik over salgsindsatser, arbejde med pipelinestyring og lave et kvalificeret forecast.

Customer Service giver dig redskaber til at levere høj kundeservice – uanset om det er på mail, online eller telefonen. Du kan få overblik over kunder, spore og registrere problemer, se sager og få status.

Field Service giver mulighed for at få ordrestyring, kalenderstyring og teknikerbesøg ind i CRM. Du kan oprette automatisk planlægning, der minimerer rejsetiden, reagerer på forsinkelser og hasteropgaver.

Marketing er en komplet marketing automation platform, som skaber kunderejser, der gør kontakter til lune salgsleads. Du kan planlægge og koordinere kampagner, lave prognoser og måle på aktivitetsniveau og effektivitet.

Vores services efter dine ønsker

Ingen virksomheder er ens. Derfor hjælper vi på forskellige måder. Vi kan rådgive dig om Dynamics 365-platformen. Om hvordan du kommer i gang eller udnytter den bedre.

Vi kan også tilpasse platformen og bygge nye funktioner på. For os er det afgørende, at det vi hjælper med skaber værdi for dine kunder.

Målet er at få dine kunder til at synes endnu bedre om dig. Det handler om at få indsigt i kundernes behov og forstå, hvad de drømmer om. Så de kommer tilbage igen og igen.

twoday

Snakker sammen med alle Microsoft applikationer

Dynamics 365 CE er udviklet, så du nemt kan integrere den med Microsofts øvrige applikationer. Integration til blandt andet Power Platformen giver dig et hav af muligheder for at skabe integrationer og forbinde data på tværs af Microsofts applikationer.

Nogle er generalister.
Vi er specialister i Dynamics 365 CE

For nogle virksomheder giver det mening med interne CRM-specialister. For andre virksomheder er der mange andre opgaver, der også skal løses. Vores Dynamics 365 team arbejder ikke med andet. De er dedikerede til platformen og udfordrer hver dag hinanden for at kunne levere branchens bedste løsninger.

Vi hjælper allerede en lang række virksomheder.
Vi kan også hjælpe dig.

silvan
phaseone
nrep
afa-jcdecaux

Lad os starte CRM-snakken i dag. I morgen kan kunderne være på vej videre