twoday

Konsulenter

Vi løser komplekse forretningskritiske udfordringer med ny teknologi.

Vi har samlet de dygtigste specialister og stærkeste kompetencer indenfor alle områder af moderne digitalisering og kan tilbyde jer teknologi uafhængig rådgivning, så I kan fokusere på, hvad der er den bedste løsning for jeres organisation og skabe det bedste match med twoday.

Vi favner bredt

Mange virksomheder og organisationer ser et stort potentiale i at digitalisere nuværende arbejdsgange eller udvikle nye digitale løsninger. Det er dog ikke altid, at disse løsninger kan realiseres ude i virksomhederne.

Det kan der være mange årsager til: Manglende ressourcer, manglende erfaring med at lede IT-projekter eller reduceret viden om mulighederne ved at benytte ny teknologi.

Vi tilbyder freelance IT-konsulenter, lige fra de talentfulde nyuddannede til de erfarne, så I ude i virksomhederne kan få adgang til de dygtigste og mest innovative IT-konsulenter på fleksible vilkår, der matcher jeres behov.

twoday - we create a better tomorrow through technology

At arbejde i twoday handler udelukkende om mennesker. For det, der virkelig betyder noget, er, hvem du vælger at være sammen med. Med drive, omstillingsparathed og et stort hjerte gør vi en forskel i dag – og arbejder på at skabe et bedre i morgen for os selv, kunder og samfund.

konsulenter-det-handler-udelukkende-om-mennesker

Står I med et uforløst projekt, kan vi i twoday hjælpe med at levere den rette løsning, så kan I kan komme sikkert i mål. Et samarbejde med twoday giver adgang til Nordens største IT-talenter samt de skarpeste IT-specialister.

Lad os tage en snak i dag, der gør en forskel for jer i morgen