twoday

Integrations­løsninger

Få skabt præcis den løsning, I står og mangler.

Når IT-systemer taler sammen

Kernen i effektivisering er at sammenholde data. Det gælder fra enkle automatiseringsflows til komplicerede Machine Learning algoritmer, der opdager nye sammenhænge. Vi er eksperter i at forbinde forskellige systemer og domæner, så I kan opnå nye synergier og resultater.

Realiseret IT-arkitektur

Vi har mange års erfaring med systemintegration. Vores erfarne IT-arkitekter har indgående kendskab til faldgruber og genveje til succesfulde integrationer mellem systemer. Ligeledes har vores udviklere praktisk erfaring med at forbinde forskellige platforme og teknologier til effektive løsninger. 

Vores kendskab til systemintegration drager vi nytte af i vores samarbejde med jeres forretninger, hvor vi altid tager udgangspunkt i jeres IT-systemer og behov. 

Realiser jeres IT-arkitektur

Den helt store værktøjskasse

Uanset hvilken teknologi der kræves, har vi specialisterne. Vi taler flydende Java, Net, HTML, C#, Python, CSS, PHP, JAvascript, Ruby, Pearl, R, SQL og mange andre programmeringssprog.

Skyen - Vi løfter dit projekt i skyen med Azure, AWS, Google Cloud eller Kubernetes. 

Metoder - Vi udvikler via vores agile arbejdsform med SCRUM, styrer projekter med best practice fra PRINCE2 og leverer med DevOps.

Kunstig intelligens - Berig din forretning med Advanced Analytics, Machine Learning, Deep Learning og Big Data. Vi skaber løsninger, der giver værdi for din forretning.

IT-totalleverandør

Twoday er IT-totalleverandør. Det betyder, at vi tager hånd om komplicerede løsninger med mange interessenter og samarbejdsparter. Vi holder styr på de mange ender, der skal forbindes, både organisatoriske, juridiske og tekniske.

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen