Applikationsvedligeholdelse

Fokuser på jeres kerne­forretning - vi klarer IT-driften

At vedligeholde applikationer er en nødvendighed for at undgå forældet systemer, der truer driften og IT-sikkerheden. Men for mange virksomheder er opgaven stor og bøvlet, da den kræver kompetencer, der ofte er givet bedre ud på opgaver rettet mod kerneforretningen.

Har I en eller flere appli­ka­tioner, der bare skal køre?

Vi hjælper jer med, at jeres applikationer kører - både sikkert og fejlfrit, så I kan fokusere på jeres kerneforreting. På den måde skal I hverken bekymre jer omkring fejlmeldinger, opdateringer af standardsoftware eller dokumentation. Samtidig får I rådgivning i jeres applikationer og ikke mindst videreudvilking. 

Omend der er tale om en stor eller mindre vedligeholdelsesopgave, kan vi træde til med de nødvendige tekniske kompetencer og ikke mindst veldefinerede processer, metoder og værktøjer.

Dét videregiver I til os

  • Kildekoden og dokumentation

  • Vedligeholdelse af jeres applikationer

  • Håndtering af fejlmeldinger

  • Videreudvikling af fx nye moduler til en eksisterende applikation 

  • Vedligeholdelse af dokumentation 

  • Opdatering af standardsoftware  

digitalisering applikationsvedligeholdelse

Et samarbejde efter jeres behov

Vi er vant til at tilpasse os – faktisk er det en af vores spidskompetencer. Derfor står vi klar at assistere og komplementere jer ud fra jeres kompetencer. Omend vi udvikler nye applikationer eller moderniserer og vedligeholder eksisterende løsninger, så gør vi det altid med udgangspunkt i jeres behov og ønsker ved at arbejde agilt. Vi er også vant til co-creation, hvor vi kan mikse et team af jeres udviklere med vores.

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen