Vi forbinder mennesker og forretning gennem smartere IT-løsninger

Lad os gøre i morgen endnu nemmere. I dag

Der er kompleksitet nok i denne verden. Vi er her for at forenkle processer og gøre arbejdsgange nemmere. Det er helt enkelt det, vi laver. Vi er et IT-konsulenthus, der bruger velkendte Microsoft-teknologier (Dynamics 365, Power Platform og Azure) til at finde nye og smartere måde at gøre tingene på.

business-applications-it-konsulenthus
twoday

Vi taler gerne om IT-løsninger. Men vi vil hellere tale om alt det, der ligger bag løsningen. Det arbejde løsningen skal hjælpe med, de mennesker der skal bruge løsningen, og den organisation løsningen skal indgå i. Og ikke mindst de forretningsmål, vi skal opfylde.

IT løsninger bygget på Microsoft teknologier

Alle forsøger at skabe nye og nemmere måder at gøre tingene på. De færreste ved, hvordan de gør det smartest. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er specialister i at frigøre dataens fulde potentiale og optimere virksomheders processer med en best-of-suite-løsning. 

Power Platform

Fremtiden kalder på innovation. Gør det nemt for alle i organisationen at analysere og transformere data, bygge applikationer og automatisere flows, der kan innovere forretningen. Power Platform giver dig mulighederne. Vi hjælper dig med at udnytte dem.

Dynamics 365

Kundernes krav er høje. Gør dig umage og skab personlige oplevelser i alle kontaktpunkter. Dynamics 365 giver dig byggeklodserne. Vi hjælper dig med at sætte dem sammen og bruge dem rigtigt.

Vores services efter dine ønsker

Vi kan rådgive dig om løsningen, bygge den fra bunden, bygge ovenpå din eksisterende eller drive IT-projektet. Vælg den løsning, du og din forretning har behov for.

streamlinehq-single-neutral-actions-laptop-users

Rådgivning om IT-løsningen

streamlinehq-layout-dashboard-1-interface-essential

Bygger IT-løsningen fra bunden

streamlinehq-data-file-bars-search-business-products

Bygger IT-løsningen ovenpå eksisterende

streamlinehq-road-straight-transportation

Driver IT-projektet

Forretningsorienteret tilgang til IT

Vores tilgang til teknologi er, at du kan komme langt med standardløsninger fra Microsoft. Derfor bruger vi sjældent hundredevis af timer på kode. For os handler digitalisering i høj grad om forretningsforståelse. Vi er forretningsfolk mere end, vi er kodecrackere. 

For os handler det om at afdække virksomhedens forretningsmæssige potentialer og udfordringer. Og om at forstå mål og ambitioner. Derfor indleder vi altid med en snak om forretning. Hvordan skulle vi ellers kunne udvikle IT-løsninger, der skaber værdi?

twoday

Få hjælp af en førende Microsoft-partner

Hånden på hjertet, så er vi dygtige til vores arbejde. Det kan enhver komme at sige. Forskellen er, at vi ikke laver andet end Microsoft løsninger, der bygger på Dynamics 365, Power Platform og Azure.

Det er et bevidst valg, vi har truffet. Vi er passionerede Microsoft-specialister og har været det siden 2004. Det er dén erfaring og begejstring, vi bringer ind i vores løsninger.

Vores værdier

Gør de rigtige ting, og gør tingene rigtigt

Vores værdier guider os i, hvordan vi gør tingene rigtigt – men det fritager os ikke fra at tænke selv. Vi har en pragmatisk tilgang, hvor vi aldrig må lade en regel hindre noget, der åbenlyst er en bedre beslutning.

business-applications-ambitioese

Smartere

Innovation er afsættet for alt, hvad vi beskæftiger os med. Vi tror på, at vi ved at tænke smartere kan forenkle og forbedre processer.
business-applications-smartere

Ambitiøse

Vi er ambitiøse på egne vegne men i allerhøjeste grad også på vores kunders løsningers vegne. Vi vil levere de bedste løsninger.
business-applications-faglighed-vaerdier

Faglighed

Faglighed er det, vi lever af. Vi tager ansvar for at gøre hinanden dygtigere, deler viden og skaber rum for fordybelse og faglig udvikling.

Nogle af de virksomheder, vi skaber resultater for

silvan
phaseone
nrep
afa-jcdecaux

Lad os indlede en snak i dag, der kan være afgørende for din forretning i morgen.