twoday MIND4IT 

Fortæl os, hvem du søger  - så finder vi den eller de rette.
Har I behov for at supplere med en ekspert til jeres team? Så giver twoday MIND4iT adgang til et af markedets største netværk af freelance konsulenter.
Vi dækker alt fra enterprisearkitekter, projektledere, testere, seniorudviklere og en lang række roller midt imellem. Vigtigst af alt: Alle vores konsulenter er omstillingsparate og klar til at tage hul på nye, spændende projekter sammen med jer.
twoday

Vi bringer viden sammen

Twoday MIND4iT bringer de skarpeste IT-og managementkonsulenter sammen med krævende virksomheder om de mest spændende og forretningskritiske IT-projekter. Vi har et af markedets største netværk af freelance konsulenter. 

I Danmark har vi +400 konsulenter i opgave og over 13.500 kandidater i vores netværk. Det giver os mulighed for altid at finde en dygtig freelance konsulent med de rette kompetencer, der passer til jeres projekt. 

Det er vigtigt for os, at jeres behov og efterspurgte kompetencer matcher konsulentens.

Vi går efter det perfekte match

Nogle IT-projekter kræver sjældne skills. Andre kalder på flere og forskellige IT- og managementkonsulenter. For os er projektets karakter ikke afgørende. Det vigtigste er at forbinde konsulenter, kompetencer og kundebehov. På tværs af platforme, brancher og teknologier.

At arbejde i og med twoday handler udelukkende om mennesker. For det, der virkelig betyder noget, er, hvem du vælger at være sammen med.

Working in twoday, is all about the people. Because what really matters is who you choose to be around.

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen