Mobile løsninger

Gør hverdagen nemmere for jeres kolleger og kunder

I en travl hverdag er det ikke alt, vi kan nå foran PC’en. Mobile løsninger gør hverdagen nemmere blandt andet med hurtigere registereringer, nemmere overblik og en mere flydende kommunikation for både kunder og medarbejdere.

Skal vi udvikle jeres idé sammen?

Ingen kender jeres forretning bedre end jer. Kom med ideen, så kan vores eksperter komme med løsningen. Vi er vant til skabe mobile løsninger, der sparer både forretninger, kunder og kolleger for tid. 

I samarbejde med jer kobles jeres ide til den bedst mulige teknologi. Vi sørger for, at I er med i hele processen fra koncept, udvikling og implementering og arbejder ud fra metoder og standarder, der tager højde for jeres mobile behov.

Brugeren i fokus

For at sikre det rette design, undersøger vi incitamentet for at bruge jeres løsning. I processen forholder vi os til, hvad brugerne tænker, hvordan de interagerer med løsningen og den kontekst, de befinder sig i, når løsningen anvendes. På den måde er i sikret høj kvalitet i brugervenlighed, grafisk udtryk og funktionalitet af jeres mobile løsning.

Brugeren er altid i fokus hos twoday
twoday

Få en erfaren leverandør

Vi har mange års erfaring med udvikling af mobile løsninger og har skabt en lang række gode resultater sammen med vores kunder. En af dem er daværende NaturErhvervsstyrelsen, som nu er overgået til blandt andet at være Fiskeristyrelsen.  

Fiskeristyrelsen kontrollerer erhvervsfartøjer, der lander fangster i de danske havne. Vi har udviklet en app, der gør arbejdet lettere for fiskerikontrollører rundt i landet. Samtidigt er løsningen også værdifuld for samfundet, for Fiskerikontrollen kan hurtigere tilpasse deres kontroller der, hvor der er mest for brug for det.

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen