twoday

Cloud

fremtidssikret jeres forretning  - Cloud er en ny måde at tænke løsninger og udvikling på. Det giver jer mulighed for at designe og bygge applikationer til at udnytte skalerbarhed, robusthed og fleksibilitet på en ny måde i skyen. Cloud sikrer jer den rette sikkerhed ud fra de krav, I har til jeres løsning.

Kom i gang med en Microsoft Gold Partner

Vi hjælper jer med at finde den løsning, der passer til jeres forretningsmæssige behov. 

Cloud er en naturlig del af vores værktøjskasse - faktisk er vi Microsoft Gold Partner og arbejder derfor helhjertet med at skabe værdi for jer med hjælp fra Microsoft Cloud Adoption Framework og best practice i vores implementeringer. 

Vores foretrukne Cloud er Microsoft Azure, hvor vi designer jeres løsning ud fra forskellige Azure ressourcer og services. Vi anvender også den nyeste teknologi til at levere blandt andet cloud native løsninger, modernisering af enterprise applikationer, dataplatforme og integrationsservices.

Advisory analyse og rådgivning

Få defineret jeres næste digitale skridt

Vi arbejder med en række forskellige advisory services til at understøtte jeres virksomhed med at planlægge det næste skridt på jeres digitale rejse. 

Vi kan identificere jeres prioriteter eller roadmap i forhold til Cloud Readiness. I får et review af jeres integrationer og en target integrationsmodel, som I kan bruge fremadrettet til at binde jeres forretningsløsninger sammen.

Vi arbejder med automatiserede tools som CAST Highlight til at give et robust datagrundlag til en dialog omkring Cloud readiness og applikationsmodernisering og benytter Microsoft Cloud Adoption Framework som værktøj i vores implementeringer.

Ofte brugte use cases

  • Applikations Portføljestyring
  • Cloud Readiness analyse
  • Software helbredstjek (resiliency, agility, complexity)
  • Teknisk gæld

Få designet moderne applikationer

Med Cloud-native designer vi moderne applikationer, der omfavner hurtige forandringer, stor skala og robusthed i dynamiske miljøer såsom i offentlige, private og hybrid setup. Hvad enten I ønsker applikationsudvikling eller modernisering, inkluderer vi altid moderne cloud design principper og sikrer fokus på governance, compliance, sikkerhed og cost management.

Enkel modernisering af jeres løsninger

Azure Integration Services sikrer, at I kan modernisere og konsolidere jeres løsninger på en enkelt og effektiv måde i en samlet integrationsplatform drevet i Azure. 

På den måde kan I nemmere højne kundeoplevelsen hos jeres brugere og binde eksempelvis selvbetjeningsløsninger sammen med jeres backend. Azure integrations platform sikrer konsolidering af jeres organisations processer og dataflow samt giver jer et overskueligt dataoverblik. 

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen