Applikationsudvikling

Få skabt præcis den løsning, I står og mangler

Verden forandrer sig kun hurtigere end nogensinde før. Det gør evnen til tilpasning, omstilling og ikke mindst udvikling vigtigere end nogensinde før. Hvor langt er I på jeres digitaliseringsrejse?

 

Har I brug for en ny applikation?

Vi er klar til at hjælpe jer - omend der er tale om fagsystemer i statslig kontekst, om applikationer i private virksomheder eller om udvikling af mobile applikationer. Standardløsninger kan ikke løse alle behov. Vi er derfor klar til at hjælpe jer med at få skabt netop den løsning, I har brug for. 

Vi er stærke til applikationsudvikling i fx .Net på Microsofs Azure platform, men ønsker I udvikling i anden teknologi, har vi også kompetencer til det.

Vi kan hjælpe jer med

  • Udvikling af løsninger til vigtige forretningsprocesser
  • Videreudvikling af en løsning, der bl.a. skal have nye features
  • Løsninger, der digitaliserer manuelle processer i det offentlige
  • Udvikling af integrationer mellem flere systemer
applikationsudvikling hos twoday

Et samarbejde efter jeres behov

Vi er vant til at tilpasse os - faktisk er det en af vore spidskompetencer. Derfor står vi klar at assistere og komplementere jer ud fra jeres kompetencer. Omend vi udvikler nye applikationer eller moderniserer og vedligeholder eksisterende løsninger, så gør vi det altid med udgangspunkt i jeres behov og ønsker ved at arbejde agilt. Vi er også vant til co-creation, hvor vi kan mikse et team af jeres udviklere med vores.

Dyk ned i vores cases

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen