Applikationsmodernisering

Forlæng leve­tiden på dine appli­ka­tioner

Applikationer bygget på gammel teknologi og software, der ikke længere bliver supporteret, kan være store trusler mod de investeringer, som virksomheder ofte har i deres applikationsportefølje. En modernisering kan forlænge levetiden på jeres applikationer og samtidig nedsætte driftsomkostningerne og beskytte jeres investeringer og IT-sikkerhed.

Vil I have styr på jeres applikations­portefølje?

Drømmer I om at få ro i maven, når I tænker på jeres samlet systemlandskab? Vi kan hjælpe jer med at gennemgå hele jeres portefølje af applikationer og styrke jeres forretning ud fra en skræddersyet strategi, vi laver i tæt samarbejde med jer.

Sådan gør vi

1.
Vi laver en assessment af jeres applikationsportefølje. Her bruger vi automatiserede værktøjer, der medvirker til at indsamle data sikkert og effektivt.

2.
I får et roadmap, som er inddelt i anbefalinger til hvilke systemer, som skal moderniseres, hvordan de kan moderniseres og i hvilken rækkefølge. Hertil får I også business casen.

Ønsker I at gå videre?

3.
Applikationsmoderniseringen udføres af vores konsulenter i samarbejde med jer.

Et samarbejde efter jeres behov

Vi er vant til at tilpasse os – faktisk er det en af vores spidskompetencer. Derfor står vi klar til at assistere og komplementere jer ud fra jeres kompetencer. Omend vi udvikler nye applikationer eller moderniserer og vedligeholder eksisterende løsninger, så gør vi det altid med udgangspunkt i jeres behov og ønsker ved at arbejde agilt. Vi er også vant til co-creation, hvor vi kan mikse et team af jeres udviklere med vores.

Udvikling af applikationer efter jeres behov

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jer i morgen.