Bliv IT-graduate hos twoday

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde - vil du være med til at sætte dit præg på den? 

twoday

Du behøver ikke vide, hvordan din karriere skal udforme sig, før den er begyndt. I twoday, har du mulighed for næsten alt, så længe du har et drive, er ambitøs og gerne vil gøre en forskel, for os, for kunderne og for et bedre i morgen. 

Vores graduateprogram er et 12 måneders forløb, der skaber rammerne for din personlige og faglige udvikling. Du bliver IT-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt.

Værdiskabende IT-projekter

Deltag på nogle af de største danske IT-projekter, der er med til at skabe det samfund, vi alle er en del af.

Fokus på faglig udvikling

Deltag i værdiskabende workshops med vores direktion og principal managers, der giver dig værktøjerne til at yde værdifulde konsulentydelser.

Et skræddersyet forløb

Bliv en del af et skræddersyet 12-måneders graduateprogram, med en veldefineret karrieremodel, hvor dine ambitioner definerer din udvikling. Du deltager i en afsluttende case, der fremlægges for direktionen.

twoday

Dine ambitioner sætter grænserne

Som graduate har du mulighed for at skifte mellem projekter og spændende ansvarsområder.

Personlig sparring

Som en del af vores graduateprogram, får du stillet en faglig mentor til rådighed, der guider dig i dit arbejde og din udviklingsplan.

Socialt sammenhold

Det skal være sjovt at gå på arbejde, derfor vægter vi sociale arrangementer højt. Deltag i vores graduate-alumni netværk eller vores Young Professionals alumni, der består af 85 kolleger under 35 år.

Lad os skabe et bedre i morgen - sammen

I twoday er vores individuelle forskelle vores stryker. At arbejde i twoday handler udelukkende om mennesker. For det, der virkelig betyder noget, er, hvem du vælger at være sammen med. Med drivkraft, omstillingsparathed og et stort hjerte gør vi en forskel i dag – og forbereder os selv, kunderne og samfundet på, hvad morgendagen bringer.

Hver dag udvikler vi brugbare løsninger, der gør folks hverdag lidt nemmere. Fra at spare tid og ressourcer til at forbedre resultater, og ved du hvad? Vi elsker det. Vores kunder er både offentlige og private virksomheder. Vi udvikler, moderniserer og vedligeholder deres IT-løsninger. Sammen skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle.

twoday - vi skaber en bedre fremtid gennem teknologi.

Mød nuværende og tidligere graduates

Bliv IT-graduate i dag