Skip to content

twoday FaVas fashion IT-løsning - gå en nemmere hverdag i møde

Få et indblik i hvordan FaVas fashion IT-løsning gør hverdagen nemmere med innovative tiltag til blandt andet logistik, økonomistyring og kasseløsning.
Aug 23, 2024 2:53:30 PM Nicolai Strøm Christensen
twoday-fava-anna

I nutidens digitale verden spiller teknologi en afgørende rolle i alle brancher, og her er modeindustrien ingen undtagelse. Fra designprocessen til produktion og distribution er teknologi blevet en integreret del af fashion branchen. I den forbindelse har twoday FaVa udviklet en banebrydende fashion IT-løsning. twoday FaVas fashion IT-løsning optimerer processerne for Fashion virksomheder og revolutionerer den måde, fashionindustrien fungerer på.

twoday FaVa er en moderne fashion IT-løsning skabt specifikt til fashionbranchen, der omfatter støtte og support til alle processer fra produktudvikling til salg og økonomistyring. twoday FaVa er foretrukket af store brands, på grund af løsningens evne til at håndtere de mange forskellige produktvarianter, der er typiske inden for Fashion branchen – deraf navnet Fa(shion) Va(riant).

Et effektivt værktøj for enhver fashion virksomhed

twoday FaVa’s Fashion IT-løsning er designet med fokus på at forbedre effektiviteten i modevirksomheder. Denne innovative løsning indeholder en samling af førsteklasses systemer til modebranchen, samlet i én integreret platform baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med denne løsning opnår man en fuldstændig og effektiv løsning, der dækker alle aspekter af ens modevirksomhed. Dette giver modevirksomhederne mulighed for at producere mere nøjagtigt og undgå overproduktion, hvilket reducerer spild og forbedrer deres økonomiske resultater.

twoday FaVas fashion IT-løsning er skabt af designere til designere

Når man står i en designfase, er det afgørende at have et godt overblik over designs, prototyper og prøver. Derudover skal man være i stand til at håndtere uforudsete udfordringer og forsinkelser, der kan opstå i produktudviklingsprocessen. Derfor har twoday FaVa indarbejdet en integration med Delogue, som er en skræddersyet løsning til design- og produktudviklingsfasen. Den brugervenlige løsning er webbaseret, og giver dig mulighed for at få adgang til den, uanset hvor du befinder dig.

twoday FaVa’s fashion IT-løsning gør hverdagen nemmere med integrationer til markedets bedste standardløsninger

En af FaVa’s fordele er, at man har mulighed for at strukturere sine integrationer som man har lyst. FaVa giver nemlig mulighed for at tilvælge de nødvendige integrationer, der passer til Fashion virksomheder:

Vil du vide mere?

Ønsker du en komplet løsning til modebranchen, der giver dig det nødvendige overblik og overskud til at drive en succesfuld forretning?

Kontakt os her

Relaterede artikler