Skip to content

Fordele ved at vælge en anerkendt Microsoft Solutions Partner 

Head of Strategic Alliances i twoday
Sep 23, 2024 4:33:05 PM Anne Kraght
Anne Kraght

 I vil så gerne vælge den helt rigtige IT-partner til jeres digitaliseringsprojekt i skyen. Men hvordan sikrer I, at jeres partner lever op til det, de siger? I min optik er anerkendte valideringer det bedste kvalitetsstempel, som I bør kigge efter - såsom titlen som Microsoft Solutions Partner for Cloud. Hvad titlen betyder, og hvilke fordele der ligger i at vælge en partner med denne titel, vil jeg gerne gøre dig klogere på i dette blogindlæg. 

 

Hvad betyder det at være en Microsoft Solutions Partner for Cloud? 

Microsoft tilbyder mange forskellige titler, både rettet mod konsulenter og virksomheder. Tidligere var guld- og sølvpartnere blandt de mest anerkendte, men disse findes ikke længere. Jeg oplever, det skaber spørgsmål i markedet omkring, hvad man nu kan kigge efter som validering af en cloud partner  

I dag er Microsoft Solutions Partner for Cloud den mest omfattende titel, en virksomhed kan opnå. En titel, som få partnere på det danske marked har opnået. Det kræver nemlig en betydelig indsats at nå dertil. For at blive Solutions Partner skal virksomheden demonstrere succes og ekspertise inden for seks centrale områder i Microsoft AI Cloud Partner Program: 

- Business Applications 
- Data & AI 
- Digital & App Innovation 
- Infrastructure 
- Security 
- Modern Work 

Microsoft vurderer virksomhederne ud fra et pointsystem, hvor de skal opnå minimum 70 ud af 100 mulige point på alle løsningsområder i partnerprogrammet. Pointene uddeles inden for tre kategorier: Ydeevne, færdigheder og kundesucces.  

En virksomhed, der opnår den prestigefyldte titel som Solutions Partner for Cloud, får med andre ord et kvalitetsstempel, der validerer evnen til at levere komplette Microsoft Cloud-løsninger i højeste kvalitet. Denne anerkendelse giver også mulighed for at tilbyde kunder en helhedsorienteret rådgivning samt dyb ekspertise inden for de ønskede tjenester.  

Fordele ved at vælge en certificeret Microsoft-partner 

At vælge en IT-partner med titlen som Solutions Partner for Cloud har mange fordele. Først og fremmest sikrer det, at I arbejder med en partner, der har dokumenteret ekspertise og erfaring til at levere innovative løsninger, der matcher jeres forretningsbehov. Uanset om I har brug for at forbedre dataanalyse, optimere AI-løsninger, styrke it-infrastrukturen eller modernisere arbejdsprocesser, er en Microsoft Solutions Partner for Cloud i stand til at tilbyde en løsning. 

Titlen garanterer også, at IT-partneren har konsulenter med omfattende træning og opdaterede certificeringer. Derudover har en Microsoft Solutions Partner et tæt samarbejde med Microsoft, hvilket betyder, at I får adgang til de nyeste teknologier, bedste praksisser og teknisk avancerede løsninger, der både er skalerbare og brugervenlige. 

En anden stor fordel er, at certificerede partnere sikrer, at jeres løsninger bliver implementeret hurtigere, mere effektivt og billigere. Deres adgang til specialiseret viden og ressourcer betyder, at de kan forkorte tiden fra planlægning til levering og dermed reducere omkostningerne for deres kunder. 

twoday som Solutions Partner for Microsoft Cloud 

Som ansvarlig for twodays alliance med Microsoft er jeg utrolig stolt af, at vi nu har opnået titlen som Solutions Partner for hele Microsoft Cloud. Dette er en anerkendelse af twodays holistiske tilgang og dedikation til at hjælpe vores kunder med at navigere i deres digitale transformation. 

Når kunder vælger en Microsoft Solutions Partner for Cloud som twoday, vælger de ikke blot en teknisk kompetent leverandør. De vælger en partner, der er anerkendt af Microsoft og dedikeret til at skabe varig værdi for deres virksomhed.  

Titlen giver os mulighed for at tilbyde et bredt spektrum af innovative, skalerbare og pålidelige løsninger, der er tilpasset vores kunders specifikke behov.  

Den næste milepæl, vi arbejder hen imod i twoday, er at opnå yderligere specialiseringer inden for de seks kerneområder. Microsoft specialiseringer stiller endnu højere krav på færdigheder, leverance og kundesucces, og partneren skal også auditeres i konkrete kundeleverancer, som skal leveres efter Microsoft Best Practice. Trods de strenge krav, har vi allerede seks specialiseringer i twoday, og målet er at opnå endnu flere.  

Dette vil forstærke vores position som førende Microsoft-partner i Norden og gøre det muligt for os at tilbyde endnu mere specialiserede og målrettede løsninger til vores kunder. 

 

Relaterede artikler