Skip to content

twoday FaVa og Delogue: Styrkelse af modebranchen med cloud baseret PLM system

Modebranchen er en intens og konkurrencepræget branche, hvor trends ændrer sig hurtigere end nogensinde før. For at være succesfuld i modeindustrien er det essentielt at have effektive IT-løsninger, der kan håndtere designprocesser, produktionsstyring og samarbejde med partnere på tværs af hele forsyningskæden.
Sep 3, 2024 7:55:11 AM Nicolai Strøm Christensen

Heldigvis har twoday FaVa og Delogue, slået sig sammen i et partnerskab for at tilbyde et godt PLM system, der skal hjælpe modevirksomheder til at blive mere effektive. I dette blogindlæg vil du høre mere om hvordan Delogue kan bidrage til at fremme modebranchen med en god IT-løsning.

FaVa og Delogue: En stærk alliance

Delogue er et Cloud baseret PLM system (Product Lifecycle Management), er kort sagt, et system af applikationer og tjenester som integrerer og samler alle væsentlige data og processer, der har med produktet at gøre. Et PLM-system samler også alle disse data og gør dem tilgængelige for alle, der er involveret på forskellige stadier af et produkts livscyklus.

Delogue specialiserer sig i optimering af samarbejdsprocessen mellem forskellige aktører i forsyningskæden. Med Delogue PLM kan virksomheder let kommunikere med leverandører, fabrikker og designere, da du med et PLM har al data lige ved hånden, hvilket resulterer i mere effektive produktionsprocesser og kortere leveringstider.

Sammen kombinerer FaVa og Delogue deres ekspertise og skaber en integreret løsning, der giver modebranchen en komplet og gennemtænkt IT-platform.

Hvad er et PLM-system, og hvorfor er det vigtigt?

Delogues PLM-system er en cloudbaseret løsning, der integrerer og samler alle væsentlige data og processer, der har med et produkt at gøre. Fra den tidligste idéfase til produktets endelige lancering samler PLM-systemet alle data på ét sted, hvilket gør det tilgængeligt for alle involverede parter i produktets livscyklus.

PLM-systemet er særligt værdifuldt for modebranchen, hvor tid til markedet er altafgørende. Med Delogue PLM kan designere, leverandører og producenter arbejde synkront i realtid, hvilket ikke blot øger effektiviteten, men også sikrer, at alle er på samme side. Dette reducerer risikoen for misforståelser og forsinkelser i produktionsprocessen.

Hvilke fordele giver Delogue PLM?

Forbedret effektivitet: Samarbejdet mellem twoday FaVa og Delogue betyder, at modevirksomheder vil have adgang til to kraftfulde værktøjer i én samlet løsning. Dette eliminerer behovet for at skifte mellem forskellige systemer og giver en mere strømlinet arbejdsproces.

Optimalt samarbejde: Med Delogues PLM-system bliver samarbejdet i forsyningskæden lettere. Ved at kombinere dette med FaVa’s omfattende platform bliver det nemmere for designere, leverandører og producenter at kommunikere og samarbejde om produkter. Dette fører til bedre beslutningstagning, færre misforståelser og en mere koordineret produktion.

Hurtigere markedsrespons: Modevirksomheder kan med FaVa og Delogue reagere hurtigere på nye trends og kundebehov takket være den integrerede IT-løsning. Denne fleksibilitet giver dem en konkurrencefordel og muligheden for hurtigt at lancere nye produkter på markedet.

Bedre kvalitetsstyring: Den integrerede platform gør det muligt for modevirksomheder at følge produktionsprocesserne tættere, hvilket bidrager til forbedret kvalitetsstyring og reduktion af fejl og mangler i de færdige produkter.

Partnerskabet mellem FaVa og Delogue repræsenterer en spændende udvikling inden for modebranchens IT-løsninger. Med Delogues PLM-system i centrum styrkes samarbejdet, effektiviteten øges, og modevirksomheder får en markant forbedret evne til hurtigt at reagere på markedets behov.

FaVa og Delogue har ambitionen om at skabe en positiv forandring i modebranchen gennem deres partnerskab. Med deres ekspertise og teknologiske innovationer ser de potentialet til at sætte en ny standard for, hvordan modevirksomheder kan styrke deres konkurrenceevne og levere kvalitetsprodukter til modeentusiaster verden over.

Vil du vide mere?

Ønsker du en komplet IT-løsning til modebranchen, der giver dig det nødvendige overblik og overskud til at drive en succesfuld forretning? Læs mere om, hvordan Delogues PLM-system kan revolutionere din virksomheds produktudvikling og samarbejde i forsyningskæden.

Kontakt os her

 

Relaterede artikler