Skip to content

Effektiv kreditstyring med Atradius: Optimer din virksomheds økonomiske stabilitet

I dagens konkurrenceprægede forretningsverden er effektiv kreditstyring afgørende for at minimere risici og sikre en sund økonomisk drift. Atradius, en førende udbyder af kreditforsikringsløsninger, præsenterer en digital løsning, der revolutionerer måden virksomheder håndterer deres kreditstyring på.
Aug 28, 2024 8:33:44 AM Nicolai Strøm Christensen

 I dette blogindlæg vil vi udforske, hvordan Atradius’ kraftfulde værktøjer og ekspertise kan styrke din virksomheds kreditstyringsprocesser og øge dens økonomiske stabilitet. Med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60% er Atradius førende i Danmark.

Nem og enkel administration af din kreditforsikring.

Atradius’ digitale løsning “Atradius Flow” til kreditstyring er skræddersyet til at imødekomme virksomheders behov inden for kreditstyring. Atradius tilbyder en omfattende og automatiseret platform, der forbedrer din virksomheds evne til at håndtere kreditrisici og træffe velinformerede beslutninger.

Effektiv og problemfri administration af din kreditforsikring er mulig med Atradius Flow. Løsningen integrerer problemfrit kreditforsikring i dine eksisterende systemer, såsom Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ved at bruge Atradius Flow kan du nemt håndtere alle aspekter af din kreditforsikring i et velkendt og intuitivt miljø. Alle processer, der er relateret til din kreditforsikring, bliver automatisk understøttet og automatiseret, hvilket sparer dig tid og reducerer risikoen for fejl. Med opdaterede og præcise data kan du føle dig tryg og sikker i din kreditstyring. Atradius Flow giver dig mulighed for at fokusere på din virksomheds kerneaktiviteter, samtidig med at du opnår en høj grad af effektivitet og sikkerhed i administrationen af din kreditforsikring.

Fordelene ved Atradius Flow og twoday FaVa

Integrationem mellem Atradius og FaVa giver adgang til indgående viden om globale markeder og den økonomiske situation, din virksomhed opererer inden for, da den forbinder dit økonomisystem med Atradius’ database. Din virksomhed bliver derfor bedre gearet til at modstå potentielle kriser – og du vil samtidig opleve en langt højere grad af effektivitet med kreditforsikring og Atradius Flow. Det er bare en af de mange grunde, til at Atradius er med i FaVa’s mange kombinerede løsninger. 

Minimér manuelt tastearbejde

Med Atradius Flow frigør du tid, der ellers ville være blevet brugt på manuelt tastearbejde, samtidig med at du reducerer risikoen for tastefejl. Denne løsning automatiserer vigtige arbejdsprocesser i din daglige kreditstyring, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på dine kerneopgaver. Ved at eliminere behovet for manuel indtastning opnår du også større sikkerhed i hele din kreditstyringsproces. Atradius Flow gør det muligt for dig at optimere din tidsanvendelse og samtidig øge pålideligheden i din kreditstyring.

Optimér kreditrisikostyring med Atradius Flow

Atradius Flow giver dig mulighed for at integrere Atradius’ køberinformation direkte i dit eget økonomisystem. Dette betyder, at du får en øget forståelse af dine kreditrisici og samtidig mulighed for bedre vidensdeling omkring disse risici i hele din organisation. Ved at have adgang til Atradius’ omfattende informationer om dine købere kan du træffe mere informerede beslutninger og få et klarere billede af de potentielle risici, der er forbundet med dine kunders kreditværdighed. Denne integration sikrer, at du har alle de nødvendige oplysninger ved hånden, og at du kan dele denne viden effektivt med relevante interessenter i din virksomhed.

Vil du vide mere?

Med Atradius Flow kan jeres medarbejdere nemt og hurtigt håndtere kreditforsikring og komme hurtigt i gang. Alt kan tilgås i det velkendte Microsoft Dynamics-miljø, hvilket gør oplæringen simpel og problemfri. Vil du vide mere? Kontakt os via linket herunder.

Kontakt os her

Relaterede artikler